Ons aanbod

Schoorsteen vegen

Hulp nodig met uw schoorsteen? Chimini staat klaar.

Een huis met een propere schoorsteen is een veilig huis. Wanneer uw schoorsteen niet vaak genoeg (jaarlijks) wordt gereinigd kan dit leiden tot verstoppingen, roetvorming of de ontwikkeling van schadelijke gassen in huis. In de ergste gevallen zelfs tot een schoorsteenbrand. Daarom leveren we voor de verzekeringen altijd een attest af.

Voor het vegen van uw schoorsteen zijn er verschillende mogelijkheden. We hanteren de nieuwste technieken en zorgen voor een goed en net eindresultaat. Daarbovenop laten we de omgeving van uw schouw proper achter.

Ook is het belangrijk om bij schoorsteenproblemen telkens een erkend schoorsteenveger te contacteren. Zodat alles op een correcte manier gebeurt. Neem contact met ons op en wij helpen u met veel plezier verder.

 

Camera inspectie

Tunnelvisie.

Wat is dat nu juist zo een camera inspectie? Wel bij een camera inspectie gaan we met een camera in de schoorsteen om zo het best te kunnen zien wat het probleem is. Zo kunnen we u zo efficient mogelijk helpen. Indien er obstakels zijn bekijken we samen de oplossingen.

Bij een verstopte schouw maar ook bij het verwijderen van obstakels doen we eerst een camera inspectie. Indien u wenst kunt u de beelden zelf mee volgen.

Vogelnesten verwijderen

Vooraleer we aan het verwijderen van een vogelnest beginnen, doen we eerst een camera inspectie. Zo kunnen we de situatie correct inschatten en kunnen we een oplossing op maat aanbieden. Dit doen we steeds in overleg. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Menu